Ειδικότητα Επαγγελματικό Μπαρ από τη CHEF D’ OEUVRE

25 12 2010

H σχολή Chef d’ Oeuvre είναι η πρώτη εξειδικευμένη σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα, η οποία ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης και για τις συνεχείς διακρίσεις της. Η ποιότητα εκπαίδευσης, η εξειδίκευση, η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, είναι στοιχεία που ανέδειξαν την chef d’ Oeuvre ως μια από τις πιο καταξιωμένες Τουριστικές Σχολές της Ευρώπης.

Οι εγγραφές για το τμήμα του Επαγγελματικού Μπαρ έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν προς το τέλος Δεκεμβρίου. Στις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η αίτηση εγγραφής μπορεί να συμπληρωθεί online στο site της σχολής: www.chefdoeuvre.gr

 

Η στελέχωση με επαγγελματίες Barmen και Barwoman των επιχειρήσεων που διαθέτουν ποτά, είναι πλέον απαραίτητη λόγω των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών. Είναι σαφές ότι οι Bartenders θα πρέπει να έχουν πλήρη επαγγελματική τεχνική κατάρτιση, γνώσεις κανόνων συμπεριφοράς και εκπαίδευση τέτοια ώστε να διασφαλίζουν την υγεία των πελατών και την αξιοπιστία της επιχείρησης. Το τμήμα Επαγγελματικό Μπαρ της Chef d’ Oeuvre προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σωστά στην τέχνη του Bar να σπουδάσουν και να αποκτήσουν Δίπλωμα Bartender, αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ένωση Μπαρμεν. Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Chef d’ Oeuvre με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και καταξιωμένων επαγγελματιών διπλωματούχων Barmen.

 

Η διάρκεια της φοίτησης στο τμήμα είναι 3 μήνες (από Ιανουάριο έως και Απρίλιο)

 

Τα μαθήματα που διδάσκονται στο τμήμα Επαγγελματικό Μπαρ είναι:


 • Οργάνωση και λειτουργία Μπαρ
 • Τεχνικές Παρασκευής Coctails
 • Ποτογνωσία- Οινολογία- Γευσιγνωσία
 • Έλεγχος προμηθειών – Τιμολόγησης
 • Bar Management
 • Τεχνικές Πωλήσεων
 • Εξοπλισμός – Εγκαταστάσεις
 • Τεχνικές Παρασκευής Καφέ

 

Το πρόγραμμα σπουδών επίσης περιλαμβάνει:

 

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οινοποιεία και αποστακτήρια, γευσιγνωσίες και ειδικές παρουσιάσεις αλκοολούχων ποτών, συµµετοχή των σπουδαστών σε θεµατικές εκθέσεις και σε Πανελλήνιους και ∆ιεθνείς ∆ιαγωνισµούς για Bartenders.Η συνεργασία της Chef d’ Oeuvre µε την Διεθνή Ένωση Μπαρμεν , εξασφαλίζει εκτός από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και την επαγγελµατική προώθηση και αποκατάσταση των σπουδαστών, σε γνωστά bars της Ελλάδας και bars µεγάλων ξενοδοχείων, τουριστικών µονάδων, εστιατορίων και πλοίων. Τα χρυσά µετάλλια και οι υπόλοιπες σηµαντικές διακρίσεις που απέσπασαν οι σπουδαστές της Σχολής στους Πανελλήνιους ∆ιαγωνισµούς Cocktail, επιβεβαιώνουν το κύρος της Chef d’Oeuvre.

 

 

Επικοινωνία:

 

 • Α κτίριο: Χέυδεν 20, Πλατεία Βικτωρίας, 10434, Αθήνα, Τηλέφωνα: 2108231935, 2108237758.
 • Β κτίριο: 3ης Σεπτεμβρίου 93, Πλατεία Βικτωρίας, 10434 Αθήνα, Τηλέφωνο: 2108254119.
 • Πηγή: http://www.chefdoeuvre.gr/web/

 

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: