Πρόγραμμα 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας «Kalimera Breakfast»

14 01 2011

Πρόγραμμα Συνεδρίου

 

11:30 -11:45 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Γεώργιος Νυχάς, Πρόεδρος Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων

Αθανάσιος Γιαλούρης, Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Κατσαρός, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος

11:45  – 14:45 ΟΜΙΛΙΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

 

11:45 – 12:00 «ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»

Νικόλαος Κανελλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

 

12:00 – 12:15 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΩΣ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ»

Αθανάσιος Σκούρας, Σεφ Προεδρίας της Δημοκρατίας, Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας

 

12:15 – 12:30 «ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ»

Γεώργιος Πίττας, Μέλος Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 

12:30 – 12:45 «Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ»

Γεώργιος Καββαθάς, Γενικός Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων

 

12:45 – 13:00 «Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ»

Ιωάννης Καπλανέλης, Διευθύνων Σύμβουλος Unilever FoodSolutions

 

13:00 – 13:30 Διάλειμμα καφέ

13:30 – 13:45 «Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ»

Αντωνία Τριχοπούλου, Καθηγήτρια Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

13:45 – 14:00 «Η ΠΡΩΙΝΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Γεώργιος Παλησίδης, Εργαστηριακός Συνεργάτης, Εργαστήριο Γαστρονομίας, ΑΤΕΙΘ – Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

 

14:00 – 14:15  «Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ»

Γεώργιος Κασιμάτης, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

 

14:15 – 14:30 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»

Κυριακή Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας ΜΑΚΡΟ

 

14:30 – 14:45 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»

Στέλλα Σπανού, Ερευνήτρια Παραδοσιακής Γαστρονομίας, Συγγραφέας

 

15:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ «KALIMERA BREAKFAST»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ

 

 

Πηγή:

http://www.gastronomy-council.gr/

 

 

 

Advertisements

Ενέργειες

Information

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: