Μαθήματα Μαγειρικής από την Food Issues

17 02 2011

Ένας κύκλος μαθημάτων μαγειρικής ξεκινά μαζί με τον εξαίρετο Chef Νίκο Μακρυμίχαλο της Food Issues.
Μαθαίνουμε σε τέσσερα 3ωρα μαθήματα για :

τις σάλτσες και τους ζωμούς, τις βασικές τεχνικές κρεάτων και ψαριών, πώς να δημιουργόυμε ευφάνταστες σαλάτες με τα υλικά μας, αλλά και εύκολα επιδόρπια για ερασιτέχνες λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Με κάθε κύκλο προσφέρεται ένα επιπλέον μάθημα δωρεάν: πώς φτιάχνουμε sushi, μαθαίνοντας για τα αλλαντικά και τα τυριά, δοκιμάζοντας κρασί, παρασκευάζοντας τα πιο εύκολα cocktails στο σπίτι, γευσιγνωσία whisky, φωτογραφία φαγητού. Και πολλες μικρές εκπλήξεις!!!

Κόστος Ενότητας (4 μαθημάτων): €240. Δώρο το εγχειρίδιο συνταγών, ένα επιπλέον μάθημα και πολλές άλλες εκπλήξεις!
Κόστος μαθήματος: €60. Δώρο το εγχειρίδιο συνταγών
Ομάδες των 4-5 ατόμων.
Για την συμμετοχή σας πρέπει να κλείσετε θέση.  info@foodissues.gr, 2109882378

Ημερομηνία:    Από Τρίτη, 1 Μαρτίου · 10:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

Τοποθεσία:

FOOD ISSUES Studio

Αγ.Νικολάου 17Γ & Μαρ. Αντύπα (όπισθεν Carrefour ΑΛίμου)


 

Advertisements

Ενέργειες

Information

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: